Valutor:
 

SekretessmeddelandeWww.fitter.se tar integriteten av informationen om användare och kunder på webbplatsen louisvuitton.com ("webbplatsen") för amerikanska kunder ("du") mycket allvarligt. Läs följande policy för att förstå hur vi behandlar din personliga information när du använder vår webbplats.

Personligt identifierbar information

Vi samlar inte in någon personligt identifierbar information (t.ex. namn, adress, telefonnummer och e-postadress), även här kallad "personlig information" om dig om du inte lämnar det frivilligt till oss.

Ålderskrav

Vi säljer eller skickar inte några varor som beställts via webbplatsen direkt till den som vi vet vara under 18 år. Om du är under 18 år borde du endast använda webbplatsen med en förälder eller vårdnadshavares medverkan och borde Lämna inte personliga uppgifter till oss.

Vad vi kan göra med personligt identifierbar information

Om du ger oss personligt identifierbar information kan vi använda den för att förbättra vår förståelse för dina intressen och bekymmer. Vi kommer också att använda denna information för att behandla din beställning.

Om du berättar att du vill ha ytterligare information från oss via e-post kan vi använda din information för att ibland kontakta dig om ändringar på vår hemsida, nya produkter, webbsidor och serviceuppdateringar och specialerbjudanden som vi tycker är värdefulla. . Om du hellre inte skulle få de här e-postmeddelandena, följ bara instruktionerna för att prenumerera på det e-postmeddelande du har fått.

Om du registrerar dig för en av våra tävlingar, tävlingar eller kampanjer kan vi dela med dig av tjänsteleverantörer, leverantörer och andra tredje parter (till exempel tävlingssponsorer eller leveranstjänster) som hjälper oss att fungera på webbplatsen eller genomföra kampanjen.

Vi kan överföra din personligt identifierbar information till våra intresseföretag eller andra företag med vilka vi avtalar utanför USA, inklusive Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Dessa företag kan vara belägna i länder med mindre stränga lagar för skydd av personuppgifter än lagarna i USA. [Eller personligt identifierbar information samlad i samband med försäljning i USA via www.fitter.se kommer inte att delas med tredje parter utanför USA.] Vi kommer dock att se till att dina personuppgifter hålls konfidentiella och säkra, Och att lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra olaglig eller oavsiktlig förstörelse, oavsiktlig förlust, obehörigt avslöjande eller tillträde eller andra olagliga former av bearbetning genomförs.

Vi kan dela din information med våra juridiskt anknutna enheter. Omwww.fitter.se slås samman, eller vid överföring av våra tillgångar, webbplats eller verksamhet, kan www.fitter.se avslöja eller överföra dina personuppgifter i samband med sådan transaktion.

Www.fitter.se kommer att avslöja personligt identifierbar information utan ditt tillstånd när det krävs enligt lag eller i god tro att sådana åtgärder är nödvändiga för att undersöka eller skydda mot misstänkt brottslig verksamhet till våra kunder, besökare, samarbetspartners eller egendom (inklusive denna webbplats ), Eller till andra.

Den som vill korrigera / uppdatera / ta bort information från vår databas bör kontakta oss. Vi kommer att göra rimliga ansträngningar för att betjäna din förfrågan i tid.

tillbaka
Billiga skor Skor dam Skor herr Skor på nätet